Големите и тежки автомобили се движат по-трудно бързо от по-малките

...
 Големите и тежки автомобили се движат по-трудно бързо от по-малките
Коментари Харесай

Кой е най-бързият SUV от 0 до 100 км/ч

 Големите и тежки коли се движат по-трудно бързо от по-малките и това важи и за най-бързите SUV, които в миналото сме подлагали на общоприетия режим на изпитване на MotorTrend. Това, което разрешава на тези фамилни влекачи и псевдоофроуд коли да изпреварват Enzos и Hellcats, е демократизация на конските сили, каквато промишлеността не е виждала, в композиция благодарение на компютъризирани системи за задвижване на всички колела.

Най-мощните мускулести коли от 60-те години на предишния век изискваха 6 или повече литра ревяща V-8 мощ, с цел да реализиран над 400 конски сили, и множеството от тези цифри не биха издържали на актуалните измервания на мощността по SAE. В наши дни всеки SUV в този лист на най-бързите SUV, които в миналото сме тествали от 0 до 60 благи в час, реализира повече от това, в един от случаите с по-малко от 3 литра V-6, а в няколко случая - без никакъв литър. Прочетете нататък, с цел да разберете какъв брой бързи са тези 20 SUV автомобила в реалност. №19 в класацията е Porsche Macan GTS от 2022 , който за 3,6 секунди развива до (100 км/ч).

 width=

Малко от най-бързите SUV коли в този лист са толкоз пъргави, колкото Porsche Macan GTS от 2022 година Macan GTS е толкоз уравновесен и в действителност толкоз лишен от пространство, уместно за SUV, че може да се каже, че този съответен автомобил изпитва рецесия на идентичността сред спорта и полезността. Тази неточност обаче е по-скоро специфичност, защото динамичността на шофиране на Macan е по-добра от доста от актуалните спортни седани, с които той би могъл рационално да бъде сравняван. Може би е пресилено да назовем нещо с емблемата на Porsche " латентен " автомобил, само че Macan несъмнено е състезателен седан под прикритие.

1. 2019 Lamborghini Urus | 2,97 секунди от 0 до 60 мили/ч  (100 км/ч)
 width=
Lamborghini Urus е същински другоземен SUV с цялата си мощност и обсег, които го вършат заслужен за вилнеещия бик на капака му. Неговият 4,0-литров V-8 с две турбини създава (вероятно подценени) 641 к.с. и 627 Нм въртящ миг, което разреши на Urus да форсира до 60 км/ч (100 км/ч) за 3,0 секунди, когато го изкарахме на пистата за проби.

2. 2023 Aston Martin DBX707 | 3,1 секунди от 0 до 60 мили/ч
 width=
От горделивост Aston Martin се забави с производството на супер SUV, само че в този момент към този момент има извънредно бърз кросоувър, с който може да се гордее - версията 707 на Aston Martin DBX от 2023 година Aston Martin значително се е занимавал повече с комфорта, в сравнение с със скоростта, само че върховият Aston Martin DBX707 предлага и двете в в действителност международно равнище. След като направи относителен разбор на Cayenne Turbo GT и Lamborghini Urus, DBX707 предлага мощ и ускоряване, които могат да се съпоставят с Urus, като в същото време предлага физични благоприятни условия за завиване и баланс на ръководството, които са задоволително положителни, с цел да накарат и най-недоверчивите анти-SUV пуристи да признаят валидността на DBX.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР